Op 16 april 2023 is er weer een nieuw editie van de Open Praktijkdag Uden! 

Dit jaar doe ook ik mee! Je bent welkom om op deze dag in mijn praktijk een kijkje te komen nemen en te ervaren hoe ik werk. Vrijblijvend, persoonlijk en op de manier die bij jou past. 

Heb je interesse? Meld je aan door middel van onderstaand inschrijfformulier. Zo zorgen we er samen voor dat ik met echte aandacht kan bieden wat jij nodig hebt.

 

Wat kun je verwachten op 16 april?

Talentcoach gesprek

In deze kennismaking kun je vrijblijvend jouw vraag voorleggen. We bespreken waar jij tegenaan loopt en wat jij nodig hebt om het beste uit jezelf te kunnen halen. Je kunt ervaren hoe ik werk en of (talent)coaching bij jou past.

 

Ik maak graag de tijd voor een echt gesprek, daarom vraag ik je om je van te voren aan te melden via onderstaand inschrijfformulier. Geef ook aan welk tijdstip jouw voorkeur heeft. 

 

Workshop: Werkgeluk

Wat maakt jou gelukkig op je werk? En waar word je juist heel ongelukkig van? En waarom is dat zo?

In deze workshop maak je kennis met wat werkgeluk is en hoe je zelf de regie kunt nemen over je eigen (werk)geluk. 

 

Zelf doe ik al jaren onderzoek naar werkgeluk. Ik heb onderzocht wat mensen gelukkig maakt, wat werkgeluk nou écht is en welke dingen je werkgeluk behoorlijk kunnen beïnvloeden. Ik begeleid hierin organisaties, teams en individuen en vertel je graag over mijn eigen ervaringen. 

 

Tijdens deze workshop neem ik je mee in mijn onderzoek naar werkgeluk; ik vertel je meer over wat geluk op de werkvloer nou écht is en hoe je zelf invloed kunt hebben op jouw werkgeluk. We gaan aan de slag met een paar korte, praktische oefeningen die je aan het denken zetten over jouw werkgeluk. 

 

Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen voor deze workshop, dus meld je snel aan via onderstaand inschrijfformulier. 

 

 

Programma overzicht voor zondag 16 april 2023

11:00 - 11:45 uur 12:00 - 12:45 uur 13:30 - 15:00 uur
Talentcoach - gesprek Talentcoach - gesprek Workshop: Werkgeluk
In deze kennismaking kun je vrijblijvend jouw vraag voorleggen en bespreken we samen hoe jij het beste uit jezelf kunt halen. In deze kennismaking kun je vrijblijvend jouw vraag voorleggen en bespreken we samen hoe jij het beste uit jezelf kunt halen. Wat maakt jou gelukkig op je werk? En waar word je juist heel ongelukkig van? En waarom is dat zo? In deze workshop maak je kennis met wat werkgeluk is en hoe je zelf de regie kunt nemen over je eigen (werk)geluk.
Adres: Millsebaan 68, Uden Adres: Millsebaan 68, Uden Adres: Millsebaan 68, Uden

Inschrijfformulier voor de Open Praktijkdag UdenMeer weten?

Wil je meer weten over de Open Praktijkdag Uden? Of wil je weten welke praktijken nog meer deelnemen? 

Kijk dan op Open Praktijkdag Uden