Open Praktijkdag Uden

 

Op 14 april 2024 is er weer een nieuw editie van de Open Praktijkdag Uden! 

Dit jaar doe ook ik weer mee! Je bent welkom om op deze dag in mijn praktijk een kijkje te komen nemen en te ervaren hoe ik werk. Vrijblijvend, persoonlijk en op de manier die bij jou past. En niet te vergeten: helemaal GRATIS!

 

Heb je interesse om de workshop te volgen? Meld je aan door middel van onderstaand inschrijfformulier.
Wil je liever een persoonlijke kennismaking om te bespreken wat ik voor jou kan betekenen? Vul dan het contactformulier in en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wacht niet te lang, want ik heb maar beperkt plek! 

 

Wat kun je verwachten op 14 april?

 

Workshop 'op zoek naar meer (werk)geluk'

Wat maakt jou gelukkig, thuis én op je werk? En waar word je juist heel ongelukkig van? En waarom is dat zo?
In deze workshop maak je kennis met wat (werk)geluk is en hoe je zelf de regie kunt nemen over je eigen (werk)geluk.
Dat doen we op een creatieve wijze: onder het genot van een kopje koffie of thee ga je aan de slag met het scheuren en plakken in tijdschriften. De plaatjes en teksten die iets met je doen, plak je op een moodboard. Misschien lijkt het in het begin nog een onsamenhangend geheel, maar je zult zien dat we in gesprek jouw belangrijke waarden, drijfveren én richting voor de komende tijd weten te vangen. Het moodboard neem je na afloop mee naar huis om er nog vaak aan herinnerd te worden.
Zelf doe ik al jaren onderzoek naar werkgeluk. Ik heb onderzocht wat mensen gelukkig maakt, wat werkgeluk nou écht is en welke dingen je werkgeluk behoorlijk kunnen beïnvloeden. Ik begeleid hierin organisaties, teams en individuen en vertel je graag over mijn eigen ervaringen.
Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen voor deze workshop, dus meld je snel aan via onderstaand inschrijfformulier.

 

Persoonlijke kennismaking

Liever even persoonlijk kennismaken? Dat kan natuurlijk ook!

Tijdens onze kennismaking kun je vrijblijvend jouw vraag voorleggen. We bespreken waar jij tegenaan loopt en wat jij nodig hebt om het beste uit jezelf te kunnen halen. Je kunt ervaren hoe ik werk en of (talent)coaching bij jou past.

Ik maak graag de tijd voor een echt gesprek, daarom vraag ik je om je van te voren aan te melden via onderstaand inschrijfformulier. Meldt je je aan voor de OPU, dan is het eerste gesprek gratis! Er is maar beperkt plek, dus wacht niet langer.

Rosalie Reichardt

 

Programma overzicht voor zondag 14 april 2024

 

11:00 - 13:00 uur Workshop 'op zoek naar meer (werk)geluk' 14:00 - 15:00 uur Persoonlijke kennismaking
Wat maakt jou gelukkig op je werk? En waar word je juist heel ongelukkig van? En waarom is dat zo? In deze workshop maak je op een creatieve wijze kennis met wat werkgeluk is en hoe je zelf de regie kunt nemen over je eigen (werk)geluk. Wil je liever kennismaken in een persoonlijk gesprek? Dat kan! Graag hoor ik van jou wat ik voor je kan betekenen en vertel ik je meer over mijn werkwijze.
Kosten: Tijdens de Open Praktijkdag is deze workshop helemaal GRATIS! Kosten: Tijdens de Open Praktijkdag is deze workshop helemaal GRATIS!

Inschrijfformulier voor de Open Praktijkdag


 

Meer weten?

Wil je meer weten over de Open Praktijkdag Uden? Of wil je weten welke praktijken nog meer deelnemen? 

Kijk dan op Open Praktijkdag Uden