Wat kan ik voor jou betekenen?

Heb je het gevoel dat je meer uit jezelf, je werk en je leven zou kunnen halen? Ik help je graag ontdekken waar jouw krachten liggen en reik je de juiste middelen aan zodat jij weer verder kunt.

 

Balans, inspiratie en een steuntje in de rug

Door met elkaar in gesprek te gaan, staan we stil bij de stappen die je hebt gezet in je leven tot nu toe. In welke periodes zat jij goed in je vel en wanneer begon het te knellen tot het punt waar je nu staat? Samen onderzoeken we waardoor je energie verliest of jezelf minder gelukkig voelt, zodat je weer overzicht krijgt om de situatie aan te pakken. Ik kan je daarbij helpen door je tips te geven voor reflectie, focus en het wegnemen van je belemmeringen. 

 

In kaart brengen van jouw talent

Met behulp van een talentscan die zichzelf al vele malen heeft bewezen, breng ik in kaart wat jouw sterke punten en competenties zijn. Dit geeft je richting in je werk én in je privéleven om dat te doen waar je goed in bent en wat je weer energie geeft. 

 

Vergroten van jouw werkgeluk en werkplezier

Je bent het plezier in je leven of in je werk kwijt door alles wat je teveel bezig houdt. Je wil dat plezier terug. Ik neem je met oefeningen en opdrachten mee in jouw mogelijkheden. Leven is het meervoud van lef!

 

Jou leren om weer in je kracht te komen

Door je inzicht te geven in jouw sterkte kanten, talenten en die dingen die je belemmeren om het beste uit jezelf te halen. Ik help je worden wie je altijd al was.

 

Jouw coachingsprogramma

We starten met een intakegesprek, waarin ik de tijd neem om elkaar te leren kennen en jouw behoefte helder te krijgen. Als het van beide kanten goed voelt, voeren we een talentscan uit die jouw sterke punten en competenties in kaart brengt. Dit zijn de ingrediënten om jouw werk én privéleven zo in te gaan richten dat je doet waar je goed in bent en wat je weer energie geeft. Op basis van de uitkomsten van de scan en jouw wensen stel ik een persoonlijk programma met 5-10 werksessies voor jou samen. Daarin ga jij aan de slag met oefeningen en opdrachten die je inzicht geven en helpen om weer verder te komen. 

Tarieven

Talentscan inclusief rapportage en persoonlijke terugkoppeling: € 295,- (excl. BTW)

Coachingssessie per consult: € 85,- (excl. BTW)

Natuurlijk kunnen we ook samen bespreken of een pakket voor jou voordeliger is. Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

Ja! Ik wil investeren in mijzelf en wil graag meer informatie.

Wat anderen over mij zeggen

"De coaching van Rosalie is oprecht, puur en doeltreffend. Zonder oordeel of aannames weet ze hoe ze je het beste kan coachen. Ze weet welke tools ze in kan zetten om samen met jou je doel  te behalen. "

 

"Rosalie zag mij écht en stelde vragen die nog niemand me had gesteld."

 

"Ze geeft inzichten en handvaten om jezelf te kunnen (blijven) ontwikkelen. Ik ben heel dankbaar voor de coaching sessies die we hebben gehad. Ze hebben me dichterbij mezelf en mijn doel gebracht."

 

"Rosalie heeft meerdere technieken die ze inzet en kijkt wat je op dat moment nodig hebt. Daarnaast stelt ze hele goede vragen die mij echt geholpen hebben."

Rosalie Reichardt