Wat biedt De Roos coaching & ontwikkeling?

De Roos coaching & ontwikkeling is er voor bedrijven, teams én individuen die willen investeren om zichzelf en elkaar beter willen leren kennen en zo het beste uit zichzelf willen halen. Oftewel: door ruimte te geven aan de groei en ontwikkeling van mens én organisatie ieders (werk)geluk te vergroten. De teamgerichte programma’s zijn los te volgen, maar ook als serie. Na afloop van het programma vindt er altijd een terugkoppeling van de resultaten en een evaluatie plaats. Mocht je interesse hebben voor een van de programma’s uit het aanbod, neem dan contact op voor een offerte op maat.

Programma's

0-Meting

In dit programma brengen we samen in kaart waar het team staat, wat belangrijke thema’s zijn en wat je graag met elkaar wilt bereiken door middel van interventies op organisatie- en teamniveau.

Teamtalentscan

Tijdens deze sessie verkennen we het werkgeluk en de talenten in het team (individueel én gezamenlijk) en bekijken we hoe je deze gericht in kunt zetten op de werkvloer.

Leiderschap en teamgroei

Welke leiderschapsvaardigheden heb je nodig voor het optimaal inzetten van talent? Dat komt in deze training naar voren. Hierbij is speciale aandacht voor het versterken van de samenwerking en communicatie binnen een team, zodat je change management vanuit het bedrijf kunt stimuleren. Kijk voor de leiderschap- en teamprogramma's ook eens bij trainingen.

Maatwerk

Individuele gesprekken en (loopbaan)coaching op maat als nazorg of extra ondersteuning.

 

 

Contact

Wil je meer weten over wat ik voor jou en je team kan betekenen? Laat hier je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met op! Rechtstreeks mailen naar info@derooscoaching.nl mag natuurlijk ook!